Kinderraad ODS De Gondelier 2024-2025 geïnstalleerd!

Kinderraad ODS De Gondelier 2024-2025 geïnstalleerd!

Na een succesvol jaar van de Kinderraad, waarin vele doelen zijn bereikt, verbindingen zijn ontstaan en de stem van onze kinderen nog meer is gehoord/vertegenwoordigd, neemt een "nieuwe" Kinderraad het stokje over. Spiegels in onze toiletten zijn opgehangen, een ideeënbus is aangeschaft, een goede voetbal per verdieping is er gekomen, er is nagedacht over een schoollied, meegedacht over schoolfruit in combinatie met koken op school en nog veel meer. Kortom, een succesvol jaar voor de Kinderraad, waar vele doelen zijn bereikt en wensen zijn uitgekomen. 
In alle klassen is er weer gesproken over de Kinderraad en mochten onze kinderen zelf aangeven of hij/zij daar interesse in heeft. De interesse en het enthousiasme onder onze kinderen was enorm, dus hebben we democratisch en beargumenteerd gestemd in de klassen met een prachtige nieuwe Kinderraad die is ontstaan. We vinden het belangrijk om de stem van het kind goed te horen, dus zijn we verder gegaan op de "voet" van vorig jaar, door de Kinderraad te vormen met een kind uit elke klas (van groep 1 t/m 8). Graag stellen we aan u voor, een dertien koppige Kinderraad vol energie, enthousiasme, nieuwe ideeën en klaar om mee te denken!

Media
  • GridArt_20240915_213509901
De Gondelier, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

Zwartsluiskade 2
3826 EG Amersfoort

033-253 04 01
info.gondelier@meerkring.nl

Ben je op zoek naar een stageplek? Mail dan naar 
stage.gondelier@meerkring.nl voor meer informatie over de mogelijkheden. 

 

Volg ons

Wij communiceren met onze ouders via Parro. Daarnaast is onze school te vinden op Facebook, LinkedIn en Instagram. 
https://instagram.com/ods_degondelier?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==

Stichting

ODS De Gondelier  is aangesloten bij Meerkring. Meerkring is een stichting voor openbaar en algemeen bijzonder onderwijs en heeft 21 aangesloten scholen.

Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl

Stichting Meerkring
Amsterdamseweg 41
3812 RP Amersfoort

Tel.: 033 479 98 17
E-mail: info@meerkring.nl
Lees verder